Без категорії

ПІДТРИМКА ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО РІВНЯ РЕНТГЕНОЛОГІВ ТА РЕНТГЕН-ЛАБОРАНТІВ – ОДИН З ПРІОРИТЕТНИХ НАПРЯМКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ГРУПИ КОМПАНІЙ «ТЕЛЕОПТИК»

Без кваліфікованого та добре підготовленого персоналу найсучасніше обладнання буде низько ефективним. Саме тому серед пріоритетних напрямків діяльності групи компаній «ТЕЛЕОПТИК» є підтримка заходів, спрямованих на удосконалення професійних знань рентгенологів та рентген-лаборантів. Лише цього року  «ТЕЛЕОПТИК» взяв участь у низці науково-практичних та навчальних заходів Асоціації радіологів України, Всеукраїнської асоціації рентгенологів та Української асоціації рентген-лаборантів та радіологічних технологів, серед яких

– 7-й Національний конгрес з міжнародною участю «Радіологія в Україні» (27-29 березня, Київ)

– 21-і Курси Української школи безперервної післядипломної освіти в радіології ім. проф. М.І. Спузяка «Променева діагностика патології скелетно-м’язевої системи у дорослих та дітей» (15 лютого, м. Вінниця)

– школа цифрових технологій «Променева діагностика на першому рівні медичної допомоги» (12-13 квітня, м Тячів)

весняні радіологічні заходи у Львові (23-24 травня, м. Львів)

 – науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні можливості променевої візуалізації» (19-20 вересня, м. Одеса)

–  семінар ВАР та УАФУД на Міжнародній виставці «Охорона здоров’я-2019» «Новітні технології в практиці надання первинної медичної допомоги» (2 жовтня, м. Київ)

– школа цифрових технологій «Комплексна променева діагностика раку молочної залози» (11 жовтня, м Тячів)

– заходи, присвячені Міжнародному дню медичної фізики та Міжнародному дню радіології (7-8 листопада, м. Яремче)

За підтримки групи компаній «ТЕЛЕОПТИК» у вересні цього року пройшли виїзні практичні заняття Школи медичної радіології для студентів, інтернів та молодих радіологів, організовані Центром рентгенівських технологій Асоціації радіологів України.   

САМЕ ЛЮДИ ЗАВЖДИ В ЦЕНТРІ УВАГИ ГРУПИ КОМПАНІЙ «ТЕЛЕОПТИК»!

7-й Національний конгрес з міжнародною участю «Радіологія в Україні» (27-29 березня, Київ)


21-і Курси Української школи безперервної післядипломної освіти в радіології ім. проф. М.І. Спузяка «Променева діагностика патології скелетно-м’язевої системи у дорослих та дітей» (15 лютого, м. Вінниця)


школа цифрових технологій «Променева діагностика на першому рівні медичної допомоги» (12-13 квітня, м Тячів)


весняні радіологічні заходи у Львові (23-24 травня, м. Львів) 


науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні можливості променевої візуалізації» (19-20 вересня, м. Одеса)


семінар ВАР та УАФУД на Міжнародній виставці «Охорона здоров’я-2019» «Новітні технології в практиці надання первинної медичної допомоги» (2 жовтня, м. Київ)


школа цифрових технологій ««Комплексна променева діагностика раку молочної залози» (11 жовтня, м Тячів)


заходи, присвячені Міжнародному дню медичної фізики та Міжнародному дню радіології (7-8 листопада, м. Яремче)


виїзні практичні заняття Школи медичної радіології для студентів, інтернів та молодих радіологів, організовані Центром рентгенівських технологій Асоціації радіологів України (28 вересня, м. Тячів)


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *