Без категорії

Рентгенодіагностика наближається до пацієнта

       Основним трендом в сучасній рентгенодіагностиці є її наближення до пацієнта, що дозволяє охопити рентгенівськими дослідженнями більшу кількість пацієнтів та суттєво зменшити час на встановлення їм діагнозу, і, відповідно, раніше почати їх лікувати. 

      Пропонуємо легкий цифровий рентгенодіагностичний комплекс (ЛЦРДК) КРДЦ-03-АЛЬФА в варіанті, що переноситься. За його допомогою можна проводити цифрову рентгенографію легень, черепа та кінцівок.

Він може використовуватися не тільки в центрах первинної медико-санітарної допомоги та невеликих медичних центрах, але й дома у пацієнтів. Ним можуть комплектуватися мобільні діагностичні бригади

При певній комплектації його можна використовувати також в місцях надзвичайних ситуацій, де немає мережі живлення, для оцінки стану та сортування потерпілих.  

   Комплекс рентгенодіагностичний цифровий КРДЦ-03-АЛЬФА в переносному варіанті

Для такого комплексу не потрібен рентгенівський кабінет і не нормується приміщення для його зберігання та використання. Живиться таке обладнання від звичайної електричної мережі 220В.  

Ми не тільки поставимо вам сучасне цифрове рентгенодіагностичне обладнання, але й навчимо ваш персонал його ефективному використанню та, за необхідності, запропонуємо варіанти дистанційного аналізу діагностичної інформації!

Ми поставляємо не обладнання – ми поставляємо технологію!

Пишіть teleopticua@gmail.com  або телефонуйте нам +380443884273, і ми допоможемо вам отримати доступну та якісну рентгенодіагностику!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *